Tehnoniš doo

VILLAGER od sada 3 godine

VILLAGER od sada 3 godine

VILLAGER produzava garanciju. 

Uputstvo:

Registraciju morate obaviti u roku od 60 dana od datuma kupovine da biste dobili garanciju u trajanju od 3 godine. Zakonska saobraznost za kupljeni uređaj iznosi 24 meseca. Registracijom kupac ostvaruje pravo na dodatnih 12 meseci, odnosno 3 godine od datuma kupovine koji je naveden na fiskalnom računu.

Garancija robe od 3 godine važi za sve Villager mašine i alate osim za Villager/FUSE baterije.

Garancija robe od 3 godine važi pod sledećim uslovima: podnošenjem originalnog računa prodavca, podnošenjem Izjave o saobraznosti (dobija se uz kupljeni uređaj), podnošenjem potvrde o garanciji tj registracijom uređaja, korišćenjem robe u svrhe za koju je konstrukciono namenjen i u skladu sa uputstvom za upotrebu, popravkom, zamenom ili rastavljanjem delova ili celog uređaja isključivo u ovlašćenim servisnim radionicama, ugradnjom i korišćenjem isključivo originalnih rezervnih delova.

Kompanija Agromarket doo zadržava pravo da ne produži garanciju ukoliko se naknadno utvrdi da je ova potvrda o garanciji izdata na osnovu nevažećih i netačnih podataka o korisniku, datumu i mestu kupovine, kao i o uređaju koji je registrovan, odnosno ukoliko se podaci u ovoj potvrdi razlikuju od podataka na fiskalnom računu.

Registraciju mozete izvrsiti na: https://shop.agromarket.rs/prijava?back_url=https://shop.agromarket.rs/lista-registrovanih-uredjaja

 

Proizvode mozete porucivati na:

https://www.alatnicentar.rs/search/villager

Vas Alatni Centar Tehnonis

https://www.alatnicentar.rs/images/banners/70.jpg ×