Alatni Centar Tehnoniš

Uputstvo i uslovi kupovine

Kupovina se vrši popunjavanjem formulara i narudžbine na samom sajtu. Naravno, naručivanje proizvoda kao i bilo kakva pitanja vezana za isporuku i u vezi samog proizvoda možete obaviti i putem telefona ili e-maila.

Napomena: Izražene cene isključivo važe samo za internet prodaju.

Napomena: Tehnoniš doo – alatni centar – ne garantuje da podaci sa sajta, slike i ostale karakteristike proizvoda ne sadrže ne namerne greške, tako da nije odgovoran za iste.

U slučaju zamene robe, kupac je dužan da robu vrati ne oštećenu, sa računom i garanciom (listom saobraznosti) bez ikakvih oštećenja ili nedostataka. Troškove povraćaja robe snosi kupac.

Za sve informacije kontaktirajte nas od 08:00 do 19:00 svakog radnog dana, ili subotom od 08:00 do 14:00h. Nedeljom ne radimo. Ukoliko pošaljete narudžbinu ili e-mail van radnog vremena, ili u toku vikenda i neradnih praznika, na iste biće Vam odgovoreno prvog sledećeg radnog dana.

Način isporuke: roba se isporučuje kurirskom službom AKS express. Standardni rok isporuke je 2 – 7 radna dana, a u slučaju specijalnih naručivanja ili nemogućnosti isporuke u datom roku bićete obavešteni putem telefona ili e-maila.

Prodavac zadržava pravo da ukoliko kupac ne odgovori na telefonski poziv i e-mail o potvrdi narudžbine robu ne pošalje kupcu.

Način plaćanja: plaćanje po predračunu pre slanja, ili pouzećem kuriru prilikom preuzimanja pošiljke.

Proizvodi sa garancijom: za sve kupljene proizvode koje podležu određenom garantnom roku dobićete uz mašinu overenu garanciju (list saobraznosti) sa fiskalnim računom.

Za svu kupljenu robu kod nas, izdajemo fiskalni isečak ili virmanski račun u zavisnošću od načina plaćanja.

Isporuka preko 15.000,00 dinara je naš trošak, osim ako na proizvodu nije drugačije naznačeno!

ISPORUKU DO 15.000,00 DINARA PLAĆA KUPAC.

Za gabaritne dostave koje zahtevaju transport na paleti i po posebnim uslovima obavezno je licno preuzimanje ili se dostava posebno naplacuje.