Tehnoniš doo

Uputstvo i uslovi kupovine

Kupovina se vrši popunjavanjem formulara i narudžbine na samom sajtu. Naravno, naručivanje proizvoda kao i bilo kakva pitanja vezana za isporuku i u vezi samog proizvoda možete obaviti i putem telefona ili e-maila.

Napomena: Izražene cene isključivo važe samo za internet prodaju.

Napomena: Tehnoniš doo – alatni centar – ne garantuje da podaci sa sajta, slike i ostale karakteristike proizvoda ne sadrže ne namerne greške, tako da nije odgovoran za iste.

U slučaju zamene robe, kupac je dužan da robu vrati ne oštećenu, sa računom i garanciom (listom saobraznosti) bez ikakvih oštećenja ili nedostataka. Troškove povraćaja robe snosi kupac.

Za sve informacije kontaktirajte nas od 08:00 do 19:00 svakog radnog dana, ili subotom od 08:00 do 14:00h. Nedeljom ne radimo. Ukoliko pošaljete narudžbinu ili e-mail van radnog vremena, ili u toku vikenda i neradnih praznika, na iste biće Vam odgovoreno prvog sledećeg radnog dana.

Način isporuke: roba se isporučuje kurirskom službom AKS express. Standardni rok isporuke je 2 – 7 radna dana, a u slučaju specijalnih naručivanja ili nemogućnosti isporuke u datom roku bićete obavešteni putem telefona ili e-maila.

Prodavac zadržava pravo da ukoliko kupac ne odgovori na telefonski poziv i e-mail o potvrdi narudžbine robu ne pošalje kupcu.

Način plaćanja: plaćanje po predračunu pre slanja, ili pouzećem kuriru prilikom preuzimanja pošiljke.

Proizvodi sa garancijom: za sve kupljene proizvode koje podležu određenom garantnom roku dobićete uz mašinu overenu garanciju (list saobraznosti) sa fiskalnim računom.

Za svu kupljenu robu kod nas, izdajemo fiskalni isečak ili virmanski račun u zavisnošću od načina plaćanja.

Isporuka preko 15.000,00 dinara je naš trošak, osim ako na proizvodu nije drugačije naznačeno!

ISPORUKU DO 15.000,00 DINARA PLAĆA KUPAC.