Alatni Centar Tehnoniš

Hugong Extreme 160 III

Hugong Extreme 160 III

Hugong Extreme 160 III

 

Hugong je i ove godine ( 2023 ) kod nas zauzeo 1. mesto kao najprodavaniji i najpouzdaniji hobby inverterski aparat za zavarivanje od 160 Ampera koji se koristi za REL postupak zavarivanja.

Aparat Hugong Extreme 160 spada u grupu aparata za elektrolucno zavarivanje sa funkcijama hot start ( povecana struja zavarivanja kod paljenja luka ), anti sticking ( automatsko iskljucivanje luka kod lepljenja elektrode, arc force ( sprecavanje lepljenja elektrode za vreme varenja ) i digitalnim prikazom parametara mozemo reci da poseduje savremene funkcije jednog inverter aparata.

Hugong je Kineski NO.1 izvoznik aparata za zavarianje i aparata za plazma secenje od 2013 godine, dok je sama firma osnovana jos 1958 godine. Njihova prodajna mreza prosirena je na cak 110 zemalja.

 

Hugong Extreme 160 spada u grupu hobby aparata koji mozete korisiti kako na povremenim, tako i na stalnim poslovima jer se pokazao kao veoma pouzdan i izdrzljiv aparat.

Aparat moze koristiti bazicne i rutilne elektrode precnika od 1.5 do 2.5 mm puno radno vreme.

Idealan je za zavarivanje ugljenicnih celika, niskolegiranih i nerdjajucih celika.

Sa svojim funkcijama spada u aparate nove generacije IGBT invertere tehnologije.

Lagan, mali i patentirani kompaktni dizajn aparata.

Aparat dolazi sa punom opremom za rad ( kabel sa drzacem elektrode i kabel sa klestima za masu ) u zastitnom PVC koferu koji sluzi za cuvanje i lako prenosenje aparata. 

Garncija aparata je 25 meseci uz pokriven servis u Srbiji.

 

 

Hugong Extreme 160 III hobby.

 

Svojom tezinom od samo skoro 4 kg.  i malim dimenzijama V-17.6cm, S-10.2cm, D- 31.5cm, predstavlja idealan aparat za poslove koji zahtevaju visinske i terenske radove.